Què és el Jet Ski?

Les motos nàutiques són les embarcacions de motor més ecològiques que existeixen en l’actualitat. Són, a més, una excel·lent i divertida manera de fer turisme, practicar esport, i gaudir del mar simultàniament.

Viu una experiència inoblidable amb els teus amics o familiars! O si ho prefereixes, aprofita les nostres promocions per a grups i comiats! També pots reservar excursions en què podràs conèixer Barcelona des del mar, les meravelloses costes del Garraf, l’encant de les platges del Maresme o fins i tot gaudir d’un dia complet a l’Empordà.

flyboard-top

olimpic
Barcelona Olimpic Tour

Descobreix Barcelona des del mar! Amb el nostre tour estrella, podràs gaudir d’una inoblidable panoràmica de la ciutat que et deixarà totalment corprès!

Començaràs la ruta navegant per la desembocadura del riu Besòs, per continuar cap al sud visitant el Port del Fórum, la Villa Olímpica, i el Port Vell, des d’on podràs gaudir de les millors vistes de tota la ciutat. Si el que realment t’agrada són les emocions forte, no et preocupis perquè podràs descarregar la teva adrenalina navegant a tota velocitat de tornada a port…

Serveis

Vídeo experiència
Possibilitat de portar-la teva experiència gravada amb una GoPro en un pen drive!
Equip de seguretat
L’equip de seguretat el posem nosaltres: armilla salvavides, casc i vestit de neoprè.

Precios

Duración Número de motos * Precio por moto (IVA incluido)
30 minutos 1 – 3 95,00 €
1 hora 1 – 3 180,00 €
2 horas 2 – 3 360,00 €

* En cada moto pueden ir un total de 2 personas

Reservar ara

Galeria d’imatges