Què és el Flyboard?

El flyboarding és un nou esport que està revolucionant el món nàutic. Mitjançant un dispositiu unit a una moto nàutica, l’usuari pot ser propulsat per sota l’aigua o volar fins a 12 metres d’alçada. Degut al seu fàcil i intuïtiu maneig, es pot gaudir de l’experiència als pocs minuts d’haver començat l’activitat.

Franky Zapata, campió del món de jet ski el 2008, és l’inventor de l’aparell. El 2011 se’n va llençar la primera versió que, any rere any, ha anat evolucionant fins arribar al model 2014, el més divertit i sofisticat i del qual podràs gaudir amb Sea Riders Badalona.

A l’article del nostre blog ¿qué es el flyboard? expliquem, amb tot detall, totes les dades que considerem importants d’aquest nou i emergent esport nàutic.

El flyboard és una activitat perfecta per a practicar-la de forma individual i experimentar la sensació d’elevar-te sobre el mar com si estiguessis realitzant un vol sense motor, només amb una taula seràs capaç de volar sobre l’aigua. La seva facilitat d’ús fa que en poc temps puguis estar fent vols senzills, les acrobàcies necessitaran una mica més d’experiència en vols.

A més de practicar-ho de forma individual, el flyboard, és ideal per a passar estones veritablement divertides realitzant l’activitat en grup. Grups d’amics que vénen a passar uns dies a Barcelona, famílies o comiats de solters i comiats de solteres, són alguns dels grups que han passat per Sea Riders per a gaudir d’aquesta activitat.

No pots deixar escapar l’oportunitat de sentir que voles sobre l’aigua amb el millor flyboard.

flyboard-top

Serveis

Vídeo experiència
Possibilitat de portar-la teva experiència gravada amb una GoPro en un pen drive!

Equip de seguretat
L’equip de seguretat el posem nosaltres: armilla salvavides, casc i vestit de neoprè.

Precios

Duración Número de personas Precio (IVA incluido)
15 minutos 1 85,00 €
30 minutos 1 – 2 170,00 €
45 minutos 1 – 3 255,00 €
1 hora 1 – 4 340,00 €
1 hora y 30 minutos 1 – 6 510,00 €
2 horas 1 – 8 680,00 €
Realizar una reserva ahora

Galeria d’imatges